Institut Català de la Salut Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

SGAM02AP - Durada dels episodis d'IT causats per contingència comuna



Percentatge d’episodis d’IT amb durada igual o inferior al temps òptim deguts a malalties del sistema osteomuscular, malalties mentals, traumatismes/causes externes i símptomes o signes no classificats

Percentatge d’episodis d’incapacitat temporal (IT) causada per contingència comuna, amb una durada igual o inferior al temps òptim establert segons diagnòstic, edat i CNO (codi  nacional d’ocupació), referit a les malalties:

  1. del sistema osteomuscular.
  2. les malalties mentals.
  3. els traumatismes/cau les externes i els símptomes o signes no classificats (no els tenim en compte).
EAP

(Numerador / Denominador) * 100

Nombre episodis IT dels últims 12 mesos, de malalties osteomusculars, mentals, traumatismes i causes externes, amb durada igual o inferior al temps estàndard establert IT, segons el diagnòstic, edat i CNO (codi nacional d'ocupació).

Nombre episodis IT per contingència comuna, dels últims 12 mesos, per malalties osteomusculars, mentals, traumatismes i causes externes.

S'exclouen els accident de treball i les malaltia professional.

Les IT majors de 12 mesos es compten amb una durada de 365 dies. 

Les IT de més de 365 dies es contaran com de 365 dies, que és el temps màxim que un metge d'atenció primària pot donar l'alta al pacient.

Segons document: Referit a la població assignada a l’equip d'atenció primària (EAP) segons l’RCA (Registre Central d’Assegurats). Els nostres indicadors es fan a partir de les nostres assignacions.

Temps òptim de durada dels episodis d’IT segons diagnòstic, edat i CNO.

SGAM
SGAM


Històric de modificacions