Dóna't d'alta
Maig de 2007 [nº 109]
 
 

 Congrés Salou 2007
 
 

Ja pots consultar les comunicacions que ens van presentar al Congrés!

Canvis a la Junta:

Soci d'honor: Els 2007 Francesca Zapater, coordinadora del Grup de Qualitat ha estat nomenada sòcia d'honor.

La Caminada del Congrés
Més de 100 persones amb el lema "Caminem per salut per Salou" vam caminar gaudint de l'entorn del circuit on es va realitzar i vam aprendre dels consells i dels exercicis que el Grup d'Exercici F ísic de la CAMFiC ens va oferir.
Va tenir molt bona acceptació i felicitacions tant per part de la ciutadania com per l'Ajuntament de Salou per aquesta iniciativa de promoció de salut en la localitat on es va realitzar el congrés.

 Notícies del Congrés
 

Notes de premsa
-
Els metges de família debaten com hauria de ser el metge del futur per encaixar en un món canviant. 23 de maig.
- La prevenció de les malalties cardiovasculars, un dels eixos centrals del congrés dels metges de família catalans. 21 de maig.
- La CAMFiC centra el congrés en el vessant clínic de la professió i crida a retrobar l’orgull de “fer de metge”. 10 de maig.
Notícies


 Recerca


Premis als VIII Ajuts a la Recerca que es van atorgar al sopar de Gala del Congrés de Salou, el dia 23 de maig.

Fotos





Formació

 


Grups de Treball

Nou Grup de Treball de Medicina Rural.

Agenda

Jornada de Lideratge i Confiança. El 13 de juny a Casa Convalescència.

  XXVII Congreso Nacional de semFYC. Del 7 al 10 de novembre a Valladolid i Salamanca.
Enviament de comunicacions per optar a una de les 50 beques que inclouen inscripció i allotjament, fins al 31 de juliol.




Entrevista
 


Coordinació: Departament de Comunicació
Continguts: Junta Directiva, Vocalies, Grups de treball, Residents, Recerca, Formació i altres col·laboradors informans@camfic.org

Les dades personals cedides seran objecte de tractament automatitzat per part de la CAMFiC per a ús intern, que a aquest efecte procedirà a la seva incorporació a un fitxer automatitzat que compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de Caràcter Personal.
El titular de les dades podrà en tot moment tenir els drets de rectificació, cancel·lació i posició en els termes recollits en la legislació de protecció de dades. Quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

© 2005 Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària | Portaferrissa, 8 pral. 08002 Barcelona | camfic@camfic.org | Tel. 93 301 17 77 - Fax 93 318 10 01